Horoscopul zilei

Berbec
(21 Martie - 20 Aprilie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inima unei pasari bate de 400 de ori pe minut cand aceasta se odihneste si de 1000 de ori pe minut cand zboara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La scoala, la ora de anatomie:
-Cum se numesc ultimii dinti care apar in gura?
-Proteza, domnule profesor!

› vrei mai mult

Shop Clopotel.ro

Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Teste Nationale - Proba la matematicã, cu grade de dificultate diferite

17 Iunie 2004
Zi grea astăzi pentru absolvenții clasei a opta! Ei au susținut astăzi proba considerată de mulți ca fiind cea mai dificilă: matematică. Elevii cred că problemele la algebră și geometrie sunt cele mai grele pentru că le solicită mai multă atenție și mai multă răbdare.
Ca și la probele anterioare elevii au fost însoțiți de părinți, bunici și prieteni. Ei au așteptat cu sufletul la gură ca elevii să termine lucrările. Primii copii au început să iasă din sălile de examen după o oră și jumătate. Ei au apreciat că subiectele au fost destul de dificile însă nu imposibil de rezolvat.


Subiectul la matematică a fost împărțit în două etape. Prima dintre aceasta prezenta un grad de dificultate mai mic, astfel încît elevii să-și poată asigura nota de trecere. Restul exerciților rezolvate au adus puncte suplimentare. Din cauza turului doi al alegerilor locale s-a decis ca afișarea rezultatelor testelor naționale din data de 19 iunie să se realizeze în alte unități de învățământ decât cele în care se organizează secțiile de votare. Eventualele contestații vor fi depuse în aceleași unități școlare stabilite drept centre de afișaj.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri

Shop Clopotel.ro