Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Azi va trebui sa fii foarte atent/a la ce mananci! Posibil ca stomacul sa iti dea de furca. Nu incerca experimente alimentare.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intrebare la Radio Erevan:
- Trebuie o tinara, care traieste dupa principiile moralei socialiste, sa fie la ora 8 in pat?
- In principiu da. Pentru ca oricum la ora 10 trebuie sa fiti acasa.

› vrei mai mult

Cultura generala

Gena care determina parul rosu determina o rezistenta mai mare la anestezic. Oamenii roscati rezista cu pana la 25% mai mult anestezic decat ceilalti.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Subiectele afisate pe internet i-au ajutat pe elevi

27 Iunie 2007
Subiectele afisate pe internet, precum si aparitia pe piata a numeroaselor carti cu astfel de subiecte au crescut promovabilitatea la testele nationale din aceasta vara, procentul de promovabilitate de anul acesta fiind cu patru procente mai mare decat cel de anul tercut. Maine se vor afisa rezultatele finale dupa contestatii. Anul acesta elevii s-au aratat nemultumiti de rezultatele la limba si literatura romana.

Majoritataea elevilor au avut note cuprinse intre 7 si 7,99 (41.196) precum si intre 8 si 8,99 (30.031), iar notele de zece la nivel national fiind doar in numar de 90, cele mai multe inregistrandu-se in judetul Iasi.

Incepand de sambata, 30 iunie, pana pe 6 iulie elevii impreuna cu parintii si dirigintii vor completa fisele cu optiuni pentru admitere, iar pe data de 13 iulie va avea loc repatizarea computerizata.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri