Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Unii oameni pot simti mirosul ploii, acesta fiind stimulat de umiditatea din aer.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Ce e negru, incepe cu V si se plimba pe casa?
- Veverita
- Nu. Cosarul
- Cum, ma?
- Pai il cheama Vasile!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sesiune speciala a examenului de Evaluare Nationala la clasa a VIII-a

08 Iunie 2016
24 de elevi de clasa a VIII-a, participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin, începând cu data de 7 iunie 2016, sesiunea specială a examenului de Evaluare Națională. La această sesiune specială, găzduită de Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) și Campionatul European de Baschet - juniori (1).



Elevii provin din unități de învățământ din București și din județele Argeș, Constanța, Dolj, Gorj, Maramureș, Prahova și Timiș.

 

Calendarul desfășurării probelor, toate scrise, are următoarea configurație: 7 iunie - limba și literatura română, 8 iunie - matematică și 9 iunie - limba și literatura maternă. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 9 iunie (până la ora 18.00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, în intervalul orar 18.00 - 20.00. În data de 10 mai vor fi soluționate eventualele contestații, urmând ca în cursul aceleiași zile să fie afișate și rezultatele finale.

 

Sursa: edu.ro


Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri