Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Toate vor merge bine pentru tine, mai ales in prima parte a zilei. Azi e o zi a relaxarii. O relaxare alaturi de colegii de scoala sau de cei mai buni prieteni.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

culmea fotbalului:
sa dai gol si in reluare sa fie bara

› vrei mai mult

Cultura generala

In emisfera sudica traiesc majoritatea pinguinilor - Antarctica si zonele sub-antarctice, Africa de Sud, Chile, Peru, Insulele Galapagos, Noua Zeelanda sau Australia.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sesiune speciala a examenului de Evaluare Nationala la clasa a VIII-a

08 Iunie 2016
24 de elevi de clasa a VIII-a, participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin, începând cu data de 7 iunie 2016, sesiunea specială a examenului de Evaluare Națională. La această sesiune specială, găzduită de Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) și Campionatul European de Baschet - juniori (1).Elevii provin din unități de învățământ din București și din județele Argeș, Constanța, Dolj, Gorj, Maramureș, Prahova și Timiș.

 

Calendarul desfășurării probelor, toate scrise, are următoarea configurație: 7 iunie - limba și literatura română, 8 iunie - matematică și 9 iunie - limba și literatura maternă. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 9 iunie (până la ora 18.00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, în intervalul orar 18.00 - 20.00. În data de 10 mai vor fi soluționate eventualele contestații, urmând ca în cursul aceleiași zile să fie afișate și rezultatele finale.

 

Sursa: edu.ro


Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate