Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Un politist se barbiereste.
Suna telefonul si politistul se taie.
De ce?
Ca sa nu uite unde a ramas!

› vrei mai mult

Cultura generala

Ceasul cu pendula va fi conceput in anul 1656, de matematicianul german Christiaan Huygens dupa ce in 1491 fusese anticipat de Leonardo da Vinci.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Sesiune speciala a examenului de Evaluare Nationala la clasa a VIII-a

08 Iunie 2016
24 de elevi de clasa a VIII-a, participanți la loturile naționale de pregătire pentru olimpiadele și concursurile internaționale, susțin, începând cu data de 7 iunie 2016, sesiunea specială a examenului de Evaluare Națională. La această sesiune specială, găzduită de Școala Gimnazială „Tudor Arghezi” din Capitală, s-au înscris elevi care participă în această vară la Olimpiada Balcanică de Matematică pentru Juniori (12), Olimpiada Balcanică de Informatică pentru Juniori (8), European Summer Cup - tenis (2), Campionatul European de Juniori de Înot (1) și Campionatul European de Baschet - juniori (1).Elevii provin din unități de învățământ din București și din județele Argeș, Constanța, Dolj, Gorj, Maramureș, Prahova și Timiș.

 

Calendarul desfășurării probelor, toate scrise, are următoarea configurație: 7 iunie - limba și literatura română, 8 iunie - matematică și 9 iunie - limba și literatura maternă. Prima afișare a rezultatelor este programată în data de 9 iunie (până la ora 18.00), iar depunerea contestațiilor va avea loc în aceeași zi, în intervalul orar 18.00 - 20.00. În data de 10 mai vor fi soluționate eventualele contestații, urmând ca în cursul aceleiași zile să fie afișate și rezultatele finale.

 

Sursa: edu.ro


Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri