Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


O zi ca aceasta rar ti se intampla sa o ai, pentru ca vei fi mai sociabil/a ca de obicei. Vei radia cu energie pozitiva.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Iuri Alexeievich Gagarin a fost primul om care a zburat in spatiul extraterestru, acesta realizand totodata si primul inconjur complet al planetei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Stii care a fost singurul barbat care a reusit sa ma faca sa sufar?
- Nu! Care?
- Medicul stomatolog.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Rezultatele la bacalaureatul din toamna, afisate astazi

04 Septembrie 2006
Candidatii inscrisi la examenul de bacalaureat, sesiunea august-septembrie, vor afla astazi daca au reusit sa treaca probele care le-au ridicat probleme la sesiunile anterioare. Pana la orele 16:00, rezultatele la probele sustinute pe parcursul ultimelor doua saptamani vor fi afisate in cele 113 centre de examen din toata tara.

Cei peste 41.000 de candidati prezenti la bacalaureat pot depune la secretariatele centrelor de examen contestatii, intre orele 16:00 si 20:00.

Rezultatele finale vor fi afisate pe 7 septembrie. Notele vor fi modificate doar daca profesorii corectori vor acorda peste 50 de sutimi in plus sau in minus respectivelor lucrari. Daca la recorectare vor fi diferente mai mari de 1,5 puncte intre nota initiala si nota de la contestatii, lucrarea va fi examinata a treia oara, iar nota finala va fi cea data de a treia comisie.
Conform noii metodologii de organizare a bacalaureatului pentru anul 2007, candidatii vor putea solicita sa-si vada lucrarile dupa afisarea rezultatelor finale.

Sursa: Gandul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri