Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi e o zi deosebita pentru tine. Orice ar fi, nu trebuie sa lasi nimic sa-ti afecteze moralul.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Teoria 1:
Crocodilul este mai mult lung decat verde
Demonstrare: Privim crocodilul de sus. El este lung si verde. Il privim de jos. El este lung, dar burta este alba. Teorema demonstrata.
Teorema 2
Crocodilul este mai mult verde dacat lat
Demonstrare: Privim crocodilul de sus. El este verde atat pe lungime cat si pe latime. Dar lat este numai pe latime. Teorema demonstrata.

› vrei mai mult

Cultura generala

Attila sau Etzel (453 d.Hr.), regele hunilor, a fost supranumit "Biciul lui Dumnezeu".

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Repartizare 2011: Afla la ce liceu ai intrat!

12 Iulie 2011


Absolventii clasei a VIII-a pot afla astazi la ce liceu vor invata din toamna. Repartizarea computerizata a avut loc marti, cand in scoli s-au afisat si listele cu liceele unde a intrat fiecare elev.Ministerul Educatiei a afisat rezultatele repartizarii computerizate in jurul orei 10:00. Rezultatele pot fi gasite pe site-ul oficial al ministerului.Repartizarea s-a facut in ordinea descrescatoare a mediilor si in functie de optiunile exprimate in fisa de optiuni.Media de admitere reprezinta media aritmetica intre cea generala la evaluarea nationala sustinuta de elevii clasei a VIII-a si media generala de absolvire a claselor V-VIII. Citeste mai multe despre "Repartizare 2011: Afla la ce liceu ai intrat!" pe ziare.comCauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri