Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Brazilia este singura tara vorbitoare de limba portugheza din America de Sud.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un canibal absolvent de Cambridge a prins un englez,un francez si un moldovean. -Daca-mi spuneti un cuvant in engleza pe care sa nu-l stiu,va eliberez! Englezul:Butterfly! -Crezi ca-s prost?Inseamna fluture!La frigarui cu tine! Francezul:Butterfly! -Inseamna fluture!La sarmale cu tine! Moldoveanul:Butterfly-li! Se gandeste canibalul,se gandeste...Iti voi da drumul,dar macar spune-mi ce inseamna! Moldoveanul:Flutur-li!!!!!!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Promovabilitate de 79,6% la examenul de Bacalaureat

13 Iulie 2006
Un numar de 148.584 absolventi de clasa a XII-a, reprezentand 79,6% din totalul candidatilor, au promovat examenul de Bacalaureat, informeaza Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC).
Potrivit MEdC, judetul cu cele mai bune rezultate este Mehedinti, unde 2.659 de candidati dintre 2.760 prezenti au promovat examenul, ceea ce inseamna un nivel de promovabilitate de 96,34%.
Locul al doilea il ocupa judetul Ilfov, cu un procent de 93,87%, iar locul al treilea judetul Suceava, cu un procent de promovabilitate de 92,69%.
Judetul Arges are cel mai mic procent de promovabilitate, 58,07%.
In Bucuresti, doar 66.03% dintre candidati au obtinut note de trecere, iar in judetul Brasov au promovat 66,33% dintre absolventi.

Sursa ROMPRES

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri