Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Azi vei afla ca ai musafiri care vin de departe. Nu trebuie sa intri in panica, acum cu vremurile acestea! Respecta regulile de igiena si distantare, imbraca-te frumos si incearca sa ai o stare pozitiva, restul vine de la sine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Peste 90% din apa din Marea Neagra este lipsita de oxigen facand-o cea mai mare intindere de apa anoxica (lipsita de oxigen).

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula vroia sa mearga la strand cu prietenii lui.Se duce la maica-sa si ii cere bani.
ajunge la strand si vede un om foarte gras, dupa care ii spune:
-Ce ai mancat nene de esti asa gras?
-O bomba! raspunse nenea.
Bula marge speriat spre casa,la maica-sa si ii spune:
-Mama, am vazut un om gras care mi-a spus ca a mancat o bomba!Si nu e tot,i-am vazut si fitilul...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Prin programul AEL, examenele nationale au devenit mai eficiente

27 August 2004
Bacalaureatul, titularizarea si admiterea in licee a absolventilor de gimnaziu au beneficiat in acest an de aplicatii informatice, care au asigurat securitatea si transparenta totala. Aplicatia ADLIC a asigurat servicii pentru 289.722 de absolventi ai claselor a VIII-a, care au formulat 6.006.900 de optiuni. In prima etapa au fost repartizati computerizat in licee si scoli de arte si meserii un numar de 188.867 de candidati, iar in etapa a doua 76.170 de candidati. Atat la prima etapa a repartizarii, cat si la etapa a doua afisarea rezultatelor pe site-ul admiterii (http://admitere.edu.ro) s-a facut mai repede cu o zi decat data planificata. Pe perioada examenelor nationale, site-ul "Admitere 2004" a ajuns pe primul loc in categoria Educatie/Invatamant din punctul de vedere al traficului. Si bacalaureatul 2004 a beneficiat de un proiect de informatizare, care a presupus centralizarea candidatilor, a optiunilor acestora, a rezultatelor. De asemenea, s-au realizat statistici, ierarhii si s-au distribuit partial subiectele prin Internet. Pe forumul public cu informatii legate de bacalaureat au fost postate peste 1.300 de mesaje. In ceea ce priveste titularizarea 2004, proiectul informatic a inclus centralizarea posturilor vacante/rezervate, centralizarea candidatilor, a rezultatelor si a optiunilor acestora, repartizarea pe posturi si realizarea de rapoarte pe baza datelor centralizate. Aplicatia informatica a beneficiat de aportul a 342 de operatori, care au introdus in sistem 76.995 de posturi.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri