Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura tara in care moneda nationala a incetat sa mai fie mijloc legal de plata chiar din momentul introducerii EURO a fost Germania - Marca germana DM - a incetat sa fie mijloc legal de plata la miezul noptii de 31 decembrie 2001.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare:
-Ce credeti ca i-a luat Bula de ziua mamei?
Raspuns:
-Banii din geanta?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Precizari privind desfasurarea examenului national de Bacalaureat

28 Iunie 2006
Tinand cont de temperaturile foarte ridicate inregistrate in aceasta perioada, dar si de prognoza meteo pentru urmatoarele zile, Comisia Nationala de Bacalaureat face urmatoarele precizari:

1. la nivelul tuturor centrelor de examen trebuie asigurata asistenta medicala permanenta.
2. pentru a preintampina eventuale incidente, trebuie asigurata apa potabila in toate salile de examene atat pentru profesorii din comisii, cat si pentru candidati.
3. este indicat ca probele examenului de Bacalaureat sa se desfasoare in sali unde temperaturile nu sunt foarte ridicate sau in sali unde ferestrele sunt protejate impotriva razelor soarelui. Recomandam ca salile unde se desfasoara atat probele orale, cat si probele scrise sa fie bine aerisite.
4. inainte de probele orale, comisiile vor asigura accesul candidatilor in interiorul unitatilor de invatamant, in spatii ferite de temperaturi ridicate. De asemenea, se recomanda ca programarea candidatilor sa fie revizuita astfel incat timpul de asteptare sa fie acceptabil.
5. in cazul in care temperaturile se mentin la o valoare la fel de ridicata, se recomanda programarea candidatilor care participa la proba de educatie fizica in intervale orare convenabile.

Probele orale vor continua in zilele de 28 si 29 iunie cu limba si literatura moderna, respectiv 30 iunie - 1 iulie - limba si literatura materna. Prima proba scrisa (limba si literatura romana) va avea loc luni, 3 iulie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri