Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pasarile rapitoare de zi isi inghit in intregime prazile mai mici. Enzimele digestive foarte eficiente descompun si mistuie chiar si oasele din prada. Parul si penele inghitite le scuipa ulterior.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Culmea Plansului: sa consolezi o salcie plangatoare

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Peste 90 de elevi au fost prinsi copiind la Bacalaureat

02 Iulie 2008
Cu telefoane sau fituici, peste 90 de elevi din toata tara au fost prinsi copiind la proba de Bacalaureat obligatorie a profilului. Ei au fost dati afara din examen si trebuie sa astepte pana in toamna pentru a sustine din nou aceasta proba.

La Bucuresti, 27 de elevi au fost eliminati de la proba scrisa la matematica, profesorii supraveghetori sustinand ca asupra elevilor pe care i-au eliminat din salile de examen au gasit telefoane mobile si hands free-uri, obiecte interzise de regulamentul bacalaureatului. Alti elevi aveau asupra lor fituici cu subiecte.

Desi elevii copiaza in continuare la bacalaureat, unii dintre ei nu apeleaza la fituici sau carti in banca, ci la sisteme moderne care ii baga pe candidati in spital. Opt pacienti au ajuns intr-o singura zi la sectia ORL cu casti minuscule blocate in urechi.

Mecanismul pare simplu: un magnet care se introduce in ureche si un colier care se aseaza in jurul gatului, conectat la un telefon mobil. Dar nu e deloc asa. Produsul, ca si comerciantii, sunt greu de gasit. Nu sunt disponibili oriunde sau oricand.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri