Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Vidra marina este singurul animal carnivor care are 4 incisivi in maxilarul inferior. Acestea sunt orientati spre inainte si sunt folositi pentru a sparge cochiliile prazilor mici si a le goli de continut.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In Japonia se face un robot care prinde in o ora 10 hoti. In America in numai jumate de ora prinde 15 hoti. In Romania in 5 minute s-a furat robotu

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Peste 30 de mii de absolventi - la a doua sesiune de bac

12 August 2004
Un numar de 31.133 de absolventi de liceu s-au inscris la a doua sesiune a bacalaureatului 2004, arata statisticile Ministerului Educatiei. Cei mai multi candidati inscrisi sunt in Bucuresti (4.830) si in judetele Prahova (1.703) si Cluj (1.600). Probele orale ale bacalaureatului, sesiunea a doua, sunt programate intre 23 si 28 august, iar probele scrise sau practice se vor desfasura intre 30 august - 3 septembrie. Candidatii picati in sesiunile anului 2003 sau in prima sesiune a anului 2004 pot solicita recunoasterea acelor probe (orale, scrise sau practice) promovate in sesiunile mentionate. Pe langa cei 31 de mii de candidati inscrisi deja la a doua sesiune a bacalaureatului, doar in ziua de 19 august se mai pot inscrie si elevii care vor trece de hopul corigentelor.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri