Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un an are 365 de zile, 5 ore, 48 de minute si 54,5 secunde.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce se intampla daca muti toate blondele din Romania in Italia?
R: Creste IQ al ambelor tari.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Peste 1.000 de candidati nu au venit nici la a doua sesiune de Bac

25 August 2006
Profesorii au fost, din nou, generosi cu candidatii de la prima proba a Bac-ului si au dat note de trecere "pe banda rulanta".

Doar 287 de "picati" la prima proba orala – cea de Romana, care nu pot continua examenul. Au ratat sesiunea si alti 1.382 de absolventi de liceu care nu au avut "curaj" sa se prezinte, desi s-au inscris din timp. Profesorii au dat insa note pana in 7,00. Cu toate aceste rezultate modeste, promovabilitatea dupa prima proba este de 100% in 22 de judete. Astazi, probele orale continua cu Limba moderna, apoi cu Limba materna, iar luni incep probele scrise. Ministrul educatiei Mihail Hardau a anuntat ca urmareste ca de la anul sa desfiinteze a doua sesiune de bacalaureat.

Un candidat de 61 de ani a luat cu brio Romana

La liceul teoretic Decebal din Capitala s-a inregistrat si un record: un candidat de 61 de ani! Nicolae Geanta a trecut cu brio de proba orala la Limba romana. La acelasi liceu s-au mai prezentat si persoane cunoscute din muzica si sport, cum ar fi fratii Aliuta, Gabriel Bostina si Dana "Marijuana" , a declarat, pentru Rompres, directoarea liceului, Angela Balan.

Sursa: Libertatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri