Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fructele culese in orele de dimineata sau de seara sunt mult mai gustoase decat cele culese la amiaza.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-De ce s-au impuscat doi politisti in fata unei cladiri?
-Pentru ca pe usa scria trage.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Perle de la teza unica: Toparceanu este o umbra fioroasa

09 Decembrie 2008
Desi au primit subiecte de nivelul clasei a IV-a, au umplut tezele cu perle. Elevii din clasa a VIII-a vor afla luni sau marti rezultatele finale la teza cu subiect unic, disciplina romana.

Un profesor de la un centru de corectare din Bucuresti a avut "placerea" sa citeasca intr-o teza ca: "Toparceanu este o umbra fioroasa care, mascat de nori, invaluie pamantul". Acesta a fost raspunsul dat de un elev la cerinta: "semnificatiile sau mesajul poeziei", scrie Gardianul.

Un alt elev scrie: "Toparceanu a vrut sa ne transmita noua cititorilor dezamagirea, dar si speranta personala prin eul liric"(poezia "O noapte"). Iar concluzia este formulata de un al treilea: "ideea textului este o noapte fara niciun strop de lumina".

Pusi sa descrie trasaturile unui prieten, elevii au facut exces in folosirea limbajului de cartier: "Ea este cea mai frumoasa fata din cartier si de aia ii dau tarcoale toti baietii din cartier", a scris o eleva.

In schimb, un baiat a scris: "De cand si-a vopsit parul in culoarea verde este mult mai sexi". Tot la acelasi examen, un alt elev de clasa a VIII-a povesteste ce face el cu gasca sambata seara: "Seara ne ducem la discoteca, dansam, bem, stam pana dimineata si plecam".
Continuarea pe Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri