Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Doi ardeleni,unul mai slabut si unul mai grasut,stau de vorba.Unul dintre ei zice:
-Mai Ioane daca te-ar vedea cineva ,ar zice ca e foamete in tara
-Da ,dar daca te-ar vedea pe tine,ar zice ca tu esti cauza...

› vrei mai mult

Cultura generala

Aproximativ un sfert din oamenii de pe strada din America sunt veterani de razboi.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

O sesiune speciala pentru tezele cu subiect unic

21 August 2007
Astazi la ora 12.00, elevii de clasa a saptea au inceput ultima sesiune speciala a tezelor cu subiect unic cu proba la matemetica. Aceasta sesiune speciala este sustinuta de elevii care au fost absenti sau amanati la sesiunile anterioare.

Aceasata sesiune speciala se va desfasura in 1.232 de centre, iar lucrarile elevilor vor fi evaluate in 69 de centre. Elevii vor avea la dispozitie 50 de minute pentru rezolvarea subiectelor din momentul primirii acestora. La aceasta sesiune s-au inscris peste 7.500 de elevi.

Elevii care vor fi prinsi ca au asupra lor materiale care le-ar putea fi de ajutor pentru copiat sau mijloace de comunicare cu exteriorul sau elevii care sunt surprinsi copiind in timpul desfasurarii tezelor vor primi nota 1 la teza respectiva.

Ministerul Eductiei sustine ca scopul tezelor cu subiect unic este de a verifica atat procedurile de organizare si desfasurare elaborate, cat si capacitatea sistemului de a aplica o noua forma de evaluare la nivel national.

Pe 23 august elevii vor sustine proba la limba si literatura materna, iar pe data de 28 august proba la limba si literatura romana.

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri

Clopotel.ro utilizeaza fisiere de tip cookie pentru a personaliza si imbunatati experienta ta pe website-ul nostru. Prin click pe butonul "Accepta" accepti utilizarea modulelor cookie. Daca ai nevoie de mai multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste Politica de confidentialitate