Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1783 o eruptie de gheata a aruncat in aer atat de mult nisip incat a putut bloca razele soarelui pentru o perioada asupra Europei.

› vrei mai mult

Bancul zilei

- Respiratia adinca omoara microbii!
- Da, dar cum sa-i faci sa respire adinc?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

O noua repartizare la licee

25 Iulie 2006
Ministerul Educatiei a realizat ieri repartizarea computerizata in scolile de arte si meserii a candidatilor care nu au promovat Testele Nationale.

De asemenea, ieri au fost repartizati pe locurile ramase libere in licee si candidatii care au promovat Testele Nationale, dar nu au fost repartizati in prima etapa. In urma repartizarii, din cei 70.274 candidati inscrisi, 68.020 au fost declarati admisi, dintre care 513 la licee, respectiv 67.507 in scolile de arte si meserii. Nu au fost repartizati 2.254 de candidati, mai putin de 3,5 la suta, deoarece nu si-au exprimat suficiente optiuni.

In Bucuresti s-au inscris pentru aceasta etapa 4.664 candidati, dintre acestia 5.651 fiind repartizati. Dupa aceasta a doua etapa, la nivel national au ramas neocupate 6.085 locuri la licee si 17.365 de locuri la scolile de arte si meserii. Candidatii care au ramas nerepartizati si dupa cea de-a doua etapa a procesului de repartizare vor fi distribuiti pe locurile ramase libere, in perioada 31 iulie - 5 august.

Sursa: Libertatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri