Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Fuji este cel mai inalt munte din Japonia (3.776 m), care este si vulcan.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Cum omori un strut fara sa-l atingi? R: Il sperii pe asfalt.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Note foarte mici, la sesiunea a doua a Bac-ului

22 August 2006
Prima proba din sesiunea a doua a Bac-ului a inceput pe o caldura sufocanta, motiv pentru care a fost decalata cu o ora si s-a "ordonat" pauza la pranz.

Celor peste 41.000 de candidati inscrisi pentru prima proba - cea de Romana - oral - s-au alaturat ieri si circa 1.500 de liceeni care au promovat corigentele programate in august. "Am fost corigent la Romana si Matematica, de aceea nu am putut intra in examen in prima sesiune. Am mai invatat cate ceva si azi am trecut de prima proba. Cu nota minima de trecere", ne-a declarat Emanuel, absolvent la "Edmond Nicolau", din Capitala. In acest centru de au fost arondati 400 de absolventi, din mai multe licee si grupuri scolare. "Din pacate, s-au dat note foarte mici pana la aceasta ora: un 4,00, multe note de 5,00 si ici, colo, cate o nota mai mare, dar nu peste 8,50", ne-a informat Ligia Petrescu, presedintele comisiei de examen, profesor la Politehnica Bucuresti. Printre candidati se afla si patru arestati, aflati in penitenciarele din Dolj, Arad si Iasi.

De asemenea, 20 de politisti de frontiera de la Husi sunt in febra examenelor, pentru ca fara diploma de Bac risca sa-si piarda locurile de munca. "S-au prezentat modest si au luat numai note de trecere, de 5,00 si 6,00", a spus un profesor examinator.

Sursa: Libertatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri