Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Esti intr-o perioada mai dificila, mai ales din punct de vedere sentimental. Daca esti implicat/a intr-o relatie invata sa fii mai receptiv/a fata de partener/a! Altfel, asteapta-te sa primesti multe reprosuri din partea lui/ei!

› vrei zodia ta

Cultura generala

In anii 2000, cel mai batran arbore din lume era considerat un baobab, care crestea in Africa rasariteana. Varsta estimata la acea vreme era de aproape 5000 de ani. In 2020 s-a descoperit in California un pin ce se estimeaza ca are peste 5000 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Astazi am pus punct unei relatii de lunga durata. Nu pot sa zic ca m-a afectat prea tare pentru ca nu era relatia mea...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

MECT spune ca examenul de bacalaureat nu a fost fraudat

30 Iunie 2008
Ministerul Educatiei dezminte acuzatiile emise de profesorul Gheorghe Radulescu, care a descoperit la proba de limba si literatura romana zeci de lucrari cu pasaje identice, despre care spune ca au fost copiate dupa carti cu rezolvari.

"Ministerul Educatiei, Cercetarii si Tineretului (MECT) precizeaza tuturor elevilor, familiilor acestora si profesorilor ca examenul de bacalaureat nu a fost prejudiciat si ca el continua in conditii normale. Toate lucrarile la proba scrisa de limba si literatura romana sunt evaluate si notate, conform procedurilor in vigoare", se arata intr-un comunicat de duminica al Ministerului.

"Majoritatea lucrarilor arata ca niste xeroxuri. Sunt vreo trei calupuri de xeroxuri, mai ales la subiectele 1 si 3. Ele sunt evident copiate dupa cartile cu subiecte rezolvate.

Noi am semnalat acest lucru si nu s-a luat nicio masura. Am sesizat inspectoratul scolar prin telefon si pe presedintele comisiei verbal", a declarat Gheorghe Radulescu, presedintele AEACE, Gheorghe Radulescu, care a fost si membru intr-una din comisiile de corectare a lucrarilor de bacalaureat din Capitala.

In opinia profesorilor corectori, elevii au copiat dupa brosuri, la subiectul numarul 1, punctele 6 si 7, la interpretarea poeziei lui Nichita Stanescu, gasindu-se 60 de lucrari identince, copiate cu greseli cu tot.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri