Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Reciclarea ajuta la conservarea resurselor naturale precum lemn, apa si minereuri. Reciclarea reduce drastic consumul resurselor naturale (petrol, apa, energie) precum si nivelul emisiilor nocive in aer.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se intalnesc doi cerbi, unul cu multe coarne si celalalt cu multe coaste si se saluta: - Salut Cornele! - Salut Costele!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Luni incep probele eliminatorii ale examenului de bacalaureat

20 Iunie 2008
Luni, 23 iunie, 230.000 de elevi vor sustine prima proba a examenului de bacalaureat, cea de limba si literatura romana. Absolventii de liceu vor fi examinati de cate doi profesori. Ei vor avea dreptul, in cazul in care nu stapanesc subiectele de pe primul bilet, sa extraga alte bilete. Fiecare bilet nou extras va insemna scaderea notei cu un punct.

Probele orale de limba si literatura romana, materna si moderna sunt probe eliminatorii, nota de trecere fiind nota cinci.

Probele de limba si literatura materna si limba moderna se vor sustine intre 24 si 25 iunie respectiv 25 si 27 iunie. Probele scrise si practice vor debuta pe 27 iunie cu proba scrisa de limba si literatura romana.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri