Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un rinocer este poate atinge intre 2,9 si 4,5 tone in greutate. Pe locul doi in topul celor mai mari animale de uscat din lume, rinocerii sunt impartiti in 5 subspecii, impartite in Africa (2) si Asia (3). Cel mai mare este rinocerul alb, care de fapt nu este alb, ci gri sa maro, dar se pare ca a fost botezat astfel din cauza unei neintelegeri provocate de pronuntie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Anul 2020:
Azi cand am stranutat la birou, 4 scaune s-au intors!
M-am simtit ca la Vocea Romaniei!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Lucrarile de la examenul de bacalaureat vor fi reevaluate prin sondaj

13 Iulie 2006
Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEdC) a solicitat reevaluarea prin sondaj a lucrarilor, in judetele unde gradul de promovare a bacalaureatului trece de 90 %, dar si in cele unde este mai mic de 60 %, a declarat Agentiei ROMPRES purtatorul de cuvant al MEdC, Mircea Muresan.
In conformitate cu Metodologia examenului de bacalaureat, sesiunea 2006, MEdC a luat decizia ca, dupa data de finalizare a examenului de bacalaureat (14 iulie), sa constituie la nivelul ministerului o comisie care sa preia prin sondaj un esantion reprezentativ de lucrari in vederea reevaluarii acestora. Sondajul va viza judetele si centrele de evaluare care vor fi stabilite MEdC.
Mircea Muresan a mai spus ca nota elevului nu se va schimba, dar ca aceasta actiune are ca scop crearea unei imagini de ansamblu asupra evaluarii care s-a facut la examenul de bacalaureat.
El a adaugat ca, in cazul in care dupa reevaluarea lucrarilor vor exista diferente foarte mari, vor fi sanctionati profesorii care au evaluat lucrarile.

Sursa Rompres

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri