Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pentru producerea de electricitate, temperatura apei din rezervoarele geotermale trebuie sa depaseasca 200 de grade Celsius.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Angajatii unei companii multinationale sunt intrebati ce vor face cu banii din prima de Craciun.elvetianul:cu prima de craciun imi voi cumpara o barca.reporterul:si cu restul?elvetianul:imi renovez fatada casei.englezul:eu imi cumpar o masina sport.reporterul:si cu restul?ma duc intr-o excursie in afrik.romanul:din banii de prima imi cumpar un pulover.reporterul:si cu restul?romanul:restul mi-i da mama...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Limba Romana scris

03 Iulie 2006
Absolventii claselor a XII-a care au trecut de proba orala sustin luni examenul scris la limba si literatura romana. Pe 5 iulie urmeaza proba obligatorie a profilului, iar pe 6 - cea la alegere din aria curriculara. Pe 7 iulie, liceenii vor da examen la o a doua disciplina la alegere. Rezultatele se vor afisa pe 10 iulie, iar cei nemultumiti de notele obtinute vor putea depune contestatiile, in aceeasi zi, pana la ora 20:00. Rezultatele finale se vor fi afisa pe 14 iulie. Elevii care rateaza bacalaureatul in aceasta sesiune mai au o sansa in septembrie.

Sursa Antena3

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri