Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ghepardul este cel mai rapid animal din lume. El poate fugi cu aproximativ 120 de km/ora. Jaguarul atinge o viteza de 80 km/ora iar leopardul pana la 60 km/ora;

› vrei mai mult

Bancul zilei

Merg Bula si Strula in vacanta la Florida.Cand ajung la hotel Bula ii zice receptionarului: asi dori ultima camera a hotelului. Acea camera e la etajul 100 si nu merg lifturile spune receptionarul. Nu e nimic. Urca Bula, ajunge la etajul 25 si Strula zice: Bu bu bu bu bula am ceva sa iti spun. Lasa-ma imi spui cand ajungem. La etajul 100 bula ii zice: ce-i ma? Am uitat cheia, spune Strula. coboara Bula si Strula si la etajul 50 Strula spune: Bu bu bu bu bula. Bula nu ii raspunde. Cand ajung jos Strula zice: Bu bu bu bu bula tu tu tu chiar nu stii de gluma?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Licee vocationale - S-au ocupat toate locurile la "teatru"

01 Iulie 2004
Elevii care au sustinut probele de aptitudini sau probele de verificare a cunostintelor de limba moderna si materna in vederea admiterii la liceu au aflat la 29 iunie rezultatele.

In acest an, la nivelul Capitalei au fost stabilite prin planul de scolarizare 48 de clase pentru liceu zi – filiera vocationala si Liceul Waldorf – Filologie, insumand 1.344 de locuri la care accesul absolventilor claselor a VIII-a se face prin admitere necomputerizata, in urma sustinerii probelor de aptitudini. In urma desfasurarii probelor din perioada 26-28 iunie au fost declarati admisi 1.055 de candidati. Specializarea “Teatru“ a profilului artistic este singura la care au fost ocupate toate locurile, la polul opus situandu-se Liceul Waldorf – Filologie, unde aproape jumatate din locurile disponibile au ramas neocupate.

Locuri libere. Cele 289 de locuri ramase libere vor putea fi ocupate de absolventi ai claselor a VIII-a care au promovat testele nationale/examenul de Capacitate numai dupa sustinerea si promovarea probelor de aptitudini organizate de liceele respective in a doua etapa a admiterii din acest an, in perioada 13-14 iulie.

Chiar daca cei 1.055 elevi admisi la clasele cu profil vocational nu mai intra in repartitia computerizata, ei trebuie sa-si depuna dosarele la unitatile scolare la care au fost admisi in perioada 12-20 iulie, la fel ca toti ceilalti candidati, in caz contrar pierzand locul obtinut anterior.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri