Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Atlantida este simbolul paradisului pierdut si al epocii de aur. Atlantida este numele unei insule legendare mentionate pentru prima oara in doua dialoguri ale lui Platon, Timaios si Critias.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elicopter s-a prabusit intr-un cimitir. Politia a descoperit peste 500 de morti!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

La a doua sesiune de Bacalaureat s-au inscris peste 30.000 de candidati

16 August 2004
A doua sesiune de Bacalaureat se va desfasura in perioada 23 august-9 septembrie. Peste 30.000 de candidati s-au inscris la examen, fara a-i lua in calcul pe cei care sustin mai intai corijentele. Ministerul Educatiei si Cercetarii organizeaza, pentru elevii din clasele terminale, o sesiune speciala de corijente care va dura pana miercuri. Cei care vor obtine note de trecere au la dispozitie o singura zi, joi, 19 august, pentru a se inscrie la examenul de Bacalaureat. Potrivit statisticilor Inspectoratului Scolar al Capitalei, celor 4.830 de candidati deja inscrisi li se vor adauga circa 200 de elevi care sustin corijentele.

Elevii pot sustine doar probele la disciplinele la care au picat in iulie. "Cei mai multi dau examen la Limba romana (scris) si la Matematica. Din cauza numarului mic de elevi, probele orale la Limba romana si la limbile straine se vor sustine intr-o singura zi, contrar graficului obisnuit", a declarat presedintele Comisiei de Bacalaureat din Municipiul Bucuresti, Viorel Tiganescu.

Rezultatele se vor afisa pe 6 septembrie, pana la ora 16.00, iar contestatiile se depun, in aceeasi zi, intre orele 16.00 si 19.00. Notele finale vor fi cunoscute pe data de 9 septembrie. Aceasta sesiune a examenului de Bacalaureat se va organiza in 115 centre din tara.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri