Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi vei primi laude de la toata lumea si te vei intreba daca nu cumva esti din alt film. Relaxeaza-te si bucura-te de moment, le meriti!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Nufarul Victoria regia are frunze cu un diametru de 1-2 metri, cu marginile ridicate in sus. Aceasta frunza poate sustine o greutate de 35 kg.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doctore am nasul cam mare poti sami faci unul mai mic si mai frumumos?
-din nasul acesta iti fac si 3

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Juniorii fizicieni au prima Olimpiada internationala

24 Septembrie 2004
Anul acesta, in decembrie, se va organiza prima Olimpiada Internationala de Fizica pentru Juniori, la Jakarta, in Indonezia. Astfel, elevi de clasa a VIII-a, din peste 70 de tari, se vor intrece pentru o medalie olimpica, in perioada 5-15 decembrie. "Romania va fi reprezentata la aceasta competitie de sase juniori, din judetele Covasna, Hunedoara, Iasi si Mures, care nu au implinit inca 15 ani. Selectia lotului s-a facut pe baza rezultatelor obtinute la etapa nationala a Olimpiadei de fizica, respectiv castigatorii locurilor I - VI. Telul nostru este sa ne aflam pe podium la finalul competitiei. Speram sa ne intoarcem cu medalii, asa cum s-a intamplat si la Olimpiada internationala pentru liceeni, din Coreea de Nord, unde romanii au cucerit cinci medalii", ne-a declarat Victor Paunescu, consilier in cadrul Secretariatului de Stat pentru Invatamantul Preuniversitar.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri