Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Termenul flamenco provine din Spania.

› vrei mai mult

Bancul zilei

DE CE NU AU REUSIT OLTENI SA FACA UN POD PESTE DUNARE..
PTR CA L-AU INCEPUT DE LUNGU

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Jandarmii vor asigura desfasurarea procesului de distribuire a subiectelor pentru Bacalaureat

30 Iunie 2006
Peste 40 de jandarmi vor asigura desfasurarea, in conditii de maxima siguranta, a procesului de distribuire a plicurilor sigilate cu variantele de subiecte pentru examenul national de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2006.
Ministerul Educatiei si Cercetarii si Ministerul Administratiei si Internelor au decis ca, incepand de sambata, 1 iulie 2006, fiecare delegatie a Inspectoratelor Scolare Judetene sa fie insotita, pe tot traseul (de la Inspectoratul Scolar Judetean pana la MEdC si inapoi), de cate un reprezentant al Jandarmeriei Romane.
"Ii asigur atat pe elevi, cat si pe parintii acestora ca examenul national de Bacalaureat se desfasoara in conditii de maxima siguranta si corectitudine", a afirmat ministrul Educatiei si Cercetarii, Mihail Hardau. La randul sau, ministrul Administratiei si Internelor, Vasile Blaga, a aratat ca "prezenta jandarmilor va constitui o garantie in plus pentru corecta desfasurare a procesului de examinare".
Masura a fost adoptata dupa ce, sambata, 17 iunie 2006, din cauza unei grave neglijente administrative a reprezentantilor Serviciului National de Evaluare si Examinare, persoane neautorizate au intrat in posesia plicurilor cu subiecte la disciplina istorie, prezentandu-se ca delegati ai judetului Dambovita. Faptul a fost constatat de catre conducerea M.Ed.C. in jurul orelor 11.00, atunci cand delegatii reali ai judetului Dambovita au solicitat plicurile cu subiectele de istorie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri