Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Cel mai bun prieten/a nu trece prin clipe fericite in aceaasta perioada. Isi doreste sa aiba din partea ta mai multa sustinere si respect.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In fiecare zi se nasc 400 000 de bebelusi si mor 140 000 de oameni.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Q: De ce are maimuta narile mari?
A: Pentru ca are degetele groase

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Inscriere la Teste nationale 2005

18 Mai 2005
Pana pe 27 mai, elevii claselor a VIII-a sau absolventii de gimnaziu care n-au promovat in anii precedenti examenul de capacitate se pot inscrie pentru sesiunea din acest an a testelor nationale. Potrivit calendarului de desfasurare a testelor nationale organizate in vederea accesului absolventilor clasei a VIII-a in clasa a IX-a a anului scolar 2005-2006, in perioada 16-27 mai a.c. se desfasoara etapa de inscriere a candidatilor. Cursurile pentru cursantii ultimului an de gimnaziu se incheie pe 10 iunie, probele scrise ale testelor nationale urmand a se sustine dupa urmatorul grafic: 20 iunie - proba scrisa la limba si literatura romana; 21 iunie - proba scrisa la limba materna; 22 iunie - proba scrisa la matematica; 23 iunie - proba scrisa la Geografie sau Istoria romanilor. Rezultatele se afiseaza pe 26 iunie. In aceeasi zi se depun si contestatiile, rezultatele finale urmand a fi afisate pe 29 iunie.

Potrivit metodologiei de examen, testele nationale se sustin anual, intr-o singura sesiune. In caz de nepromovare a testelor nationale, acestea pot fi sustinute in oricare din sesiunile ulterioare. Atat candidatii proveniti din invatamantul de stat, cat si cei din invatamantul particular au dreptul sa sustina, fara taxe, testele nationale.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri