Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cea mai joasa portiune de uscat de pe Pamant este tarmul Marii Moarte, care se gaseste la 400 de metri sub nivelul de referinta.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Tatal lui Bula il pune sa-i spele adidasii. Cand Bula vine si-si anunta tatal ca a terminat, acesta il intreaba:
- Da cum de-ai reusit sa-i faci atat de albi, ca erau vai de ei?!?
- Pai, nu am reusit sa-i spal prea bine, dar mi-a venit ideea geniala sa-i vopsesc cu vopsea de ulei alba!...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Inscriere - Elevii se pot orienta pentru admitere

30 Iunie 2004
Candidatii care au promovat examenul de testare nationala se pot inscrie si saptamana aceasta pentru repartizarea computerizata la licee si scolile de arte si meserii. Termenul-limita de depunere a fisei de inscriere cu lista de optiuni este 3 iulie.


In Bucuresti, anul acesta sunt 25.978 de locuri la licee si scolile de arte si meserii. Pentru cele 19.566 de locuri in invatamantul liceal ce reprezinta miza primei sesiuni de repartizare computerizata din data de 9 iulie candideaza nu numai cei 17.526 de absolventi ai invatamantului gimnazial bucurestean care au promovat testarea nationala, dar si colegi de-ai lor din judetele invecinate.

Peste 2.000 de elevi din provincie


Astfel, la centrul de inscriere de la Scoala nr. 1 “Sfintii Voievozi“, creat special pentru candidatii din provincie, si-au depus dosarele, pana luni seara, 2.146 de absolventi din afara Bucurestiului. Inspectoratul Scolar al Municipiului Bucuresti atrage atentia elevilor bucuresteni ca ierarhia cu mediile de admitere publicata pe site-ul www.admitere.edu.ro si afisata la centrele de inscriere nu ii cuprinde si pe elevii din provincie. Din cei 2.146 de candidati din provincie, 172 au o medie de admitere intre 9.50 si 10, 239 intre 9.00 si 9.50, 340 intre 8.50 si 8.99, 355 intre 8.00 si 8.49, 389 intre 7.50 si 7.99, alti 295 avand media intre 7.00 si 7.49.

www. admitere.ro


Elevii se pot orienta in aprecierea sanselor de admitere pe locul dorit si in alegerea si prioritizarea optiunilor cu ajutorul aplicatiei “Orientare Admitere“ ce este postata pe site-ul www.admitere.ro. Pe 9 iulie va avea loc prima sesiune de repartizare.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri