Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Luna ianuarie in popor se mai numeste si luna gerar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un elefant merge fericit pe sosea.Un purice trece cu masina si este calcat de elefant.Puricele merge furios catre fratii si suratele lui si le spune necazul.a doua zi il intalnesc puricii pe elefantsi tabara toti pe el.Elefantul se scutura si ramane unul la gatul lui.La care un purice de jos striga: "-sugruma-l gigele!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Incepe sesiunea speciala

05 Iunie 2007
Aproape 9.000 de elevi de clasa a VII-a din toata tara participa, incepand de astazi, la sesiunea speciala de sustinere a tezelor cu subiect unic. Este vorba despre elevii care au lipsit la sesiunea anterioara. Astazi, le vor fi verificate cunostintele la matematica, materie la care au obtinut note peste 5 doar 56% dintre cei prezenti la prima sesiune.

Pe 8 iunie, elevii vor sustine teza la limba materna, iar pe 12 iunie, pe cea la limba romana. Acesta este primul an scolar in care elevii claselor a VII-a sustin teze cu subiect unic. Notele obtinute au o pondere de 25% din media semestriala, vor fi trecute in catalog, dar nu vor fi luate in considerare la admiterea in liceu de anul acesta.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri