Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


› vrei zodia ta

Cultura generala

Doar unul din 10 oameni traia in orase in 1900. In 1994 cifra a crescut la unul din doi oameni, creandu-se megalopolisuri (aglomeratie urbana enorma, din contopirea mai multor orase.) de milioane de locuitori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

cum poti sa prinzi un iepure fara sa fugi?
sa te ascunzi intr-un tufis si sa faci ca morcovu!!!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Febra Testelor Nationale

19 Iunie 2006
Elevii au venit la examen insotiti de parinti
Inainte de examenul la limba si literatura romana elevii au avut mari emotii. Copiii s-au adunat in curtile scolilor cu mai bine de o ora inainte de inceperea probei. Multi dintre ei au venit insotiti de parinti sau de rude care i-au incurajat si i-au asteptat sa iasa din salile de examen.

Cu cateva minute inainte de a intra in salile de examen, elevii au incercat sa anticipeze ce subiecte vor avea de rezolvat. Cei mai multi sperau ca vor fi nevoiti sa scrie despre schita, balada sau roman. In nici un caz despre poezie.

Discutie eleve: nu stiu liricul
Doamne fereste sa dea liricul
sper sa ne pice schita, desi nu stiu. Asta o stiu cred ca cel mai bine. Poezie? N-as vrea poezie. toata lumea se teme de poezie. De ce? Nu stiu, poate li s-a parut mai grea, nu stiu.

Putin dupa ora 8, elevii au intrat in salile de examen. ambianta cas.

La ora 8 si 20 buletinul pregatit, domnii bodyguarzi va legitimeaza si intrati in salile pe care le-ati gasit pe lista

O ora mai tarziu, reprezentantii Ministerului Educatiei au tras la sorti varianta de subiecte pentru limba si literatura romana.

Paloma Petrescu, presedinte Comisia de Evaluare a Testelor Nationale Inca o data, varianta cu nr. 2 la testul de limba si literatura romana

Parintii i-au asteptat pe copii sa iasa de la examen cu gindul la subiectele care au pus la incercare cunostintele copiilor.

Foarte mari emotii. De ce, nu aveti incredere in copil? Ba da, dar si eu cind am fost la rindul meu ama but emotii

Nu era mai usor sa-i asteptati acasa. Nu se poate, emotiile sunt foarte mari, asteptam fiecare rezultatul copiilor pentru ca am muncit cu ei opt ani de zile

Miine urmeaza proba la limba materna, iar miercuri elevii vor da testul la matematica. Joi, absolventii vor trece prin ultima proba, la istorie sau geografie. Rezultatele vor fi afisate pe 25 iunie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri