Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Azi te vei intalni cu cativa prieteni/prietene. Poate se leaga ceva, o iesire pentru weekend in parc?

› vrei zodia ta

Cultura generala

Foca elefant atinge 4 tone la proba cantarului. Si-a primit numee datorita nasului asemanator cu o trompa cu care sunt inzestrati masculii. De altfel, masculii sunt cam de 4 ori mai mari decat femelele. Curios la aceste animale este ca in timpul sezonului de imperechere masculii se dueleaza pe plaja, iar invingatorul se bucura de un harem de aproximativ 100 de femele.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Tu ai invatat papagalul sa injure?
-Nu, bunicuto. I-am spus numai ce nu are voie sa repete.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Explozie de bucurie la afiºarea rezultatelor

05 Iulie 2004
Emoțiile absolvenților claselor a XII-a s-au risipit astăzi la prânz, când s-au afișat rezultatele examenului de bacalaureat. După câteva ore de așteptare tensionată în soare, listele au fost lipite în geam. A urmat o îmbulzeală generală, fiecare dintre tineri dorind să-și vadă primul rezultatul.



La Liceul Ion Barbu din sectorul 5 al Capitalei a fost zi de sărbătoare. Dintre toți absolvenții clasei a XII-a, unul singur a picat BAC-ul. Ceilalți și-au exprimat bucuria în toate felurile, de la sticle de șampanie desfăcute până la scârțâit nervos de cauciucuri. Afișarea rezultatelor nu înseamnă însă începutul vacanței, pentru că urmează admiterea la facultate.



La Liceul Tudor Vladimirescu din sectorul 6 au fost mai mulți ghinioști care au picat BAC-ul.



Dacă nici după contestație nu vor reuși să treacă, ghinioniștilor nu le rămâne decât să mai încerce o dată la sesiunea din luna august.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri