Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi ti-ai promis vei face miscare pentru a-ti imbunatati conditia fizica. Stii ca in ultimul timp ai neglijat aceasta activitate.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Inventatorul pianului este italianul Bartolomeo Cristofori.

› vrei mai mult

Bancul zilei

In sala de judecata: -Liniste!striga judecatorul.Cine mai face galagie va fi treimis acasa de indata. -Ura!!striga inculpatul.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Examen de August

23 August 2006
Liceenii sustin probe la bacalaureat
A doua sesiune a bacalaureatui continua, miercuri, cu proba la limba si literatura materna, oral. Participa aproape 43 de mii de absolventi de liceu care nu au promovat examenul din luna iulie sau au avut corigente. Pentru aceasta sesiune, Ministerul Educatiei si Cercetarii a dat acord de functionare pentru 120 de centre de examinare si 33 de evaluare din tara.

Prima proba orala la limba si literatura romana a avut loc pe 21 si 22 august. Elevii care apartin minoritatilor nationale vor sustine examenul oral de limba materna pe 25 si 26 august, iar probele scrise incep in data de 28 august, cu testul la limba si literatura romana si continua cu cel de limba si literatura materna, in data de 29 august.

Elevii vor sustine probele de profil pe 30 si 31 august, urmand ca vineri, 1 septembrie, sa dea examen la o materie la alegere, in afara specializarii. Rezultatele intermediare vor fi afisate pe 4 septembrie. Cei care nu sunt multumiti de nota vor putea depune contestatii in aceeasi zi si vor afla rezultatele finale pe 7 septembrie.

Sursa: Realitatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri