Horoscopul zilei

Pesti
(19 Februarie - 20 Martie)


In aceasta zi o sa descoperi ca faci anumite lucruri gresite in grupul tau de prieteni. Daca situatia devine tensionata nu strica sa iti ceri scuze si sa fii mai atent/a pe viitor.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Intr-o alimentara dimineata devreme, intra un ciine cu o bancnota in gura, latra spre un salam, da bancnota vinzatorului, ia salamul in gura si pleaca. A doua zi la fel! A treia zi, vinzatorul urmareste ciinele, care ajunge in fata unei usi, suna si iese un tip somnoros care il ia la bataie pe bietul ciine. Vinzatorul, revoltat, intervine:
- Dom'le, esti nebun! Ciinele asta e foarte inteligent! De ce-l bati?
- Lasa, domnule, ca stiu eu ce stiu! Il bat pentru ca iar si-a uitat cheile acasa!

› vrei mai mult

Cultura generala

Regimul politic dictatorial al lui Nicolaie Ceausescu a durat din 1965 pana in 1989.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Evaluare nationala 2012: Rezultatele finale vor fi afisate luni

02 Iulie 2012
Rezultatele finale la evaluarea nationala, dupa contestatii, vor fi afisate luni, conform calendarului aprobat de Ministerul Educatiei, Cercetarii, Tineretului si Sportului (MECTS).Potrivit unui centralizator al MECTS, la evaluarea nationala au participat aproape 170.000 de absolventi de gimnaziu.Rezultatele au fost afisate vineri si in aceeasi zi au fost depuse contestatiile care au putut fi solutionate sambata si duminica.Citeste Evaluare nationala 2012: Rezultatele finale vor fi afisate luni pe Ziare.com


Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri