Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Azi o sa ai ocazia de a vizita anumite locuri speciale si sa cunosti oameni deosebiti. Daca vei reusi sa iti convingi si parintii sa ti se alature in aceasta calatorie, cu siguranta ziua va fi si mai deosebita.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

- Veti lua cate doua lingurite din acest sirop in fiecare seara, inainte de culcare, recomanda doctorul scotianului.
- Imposibil, domnule doctor! exclama acesta.
- De ce?
- Pentru ca nu am acasa decit o lingurita.

› vrei mai mult

Cultura generala

Se cunosc pe glob in total circa 1.100 de vulcani noroiosi.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Evaluare Nationala 2012: astazi se desfasoara prima proba! Mult succes!

25 Iunie 2012


Luni, 25 iunie 2012, incepe prima proba din cadrul Evaluarii Nationale pentru elevii de clasa a VIII-a, proba scrisa la Limba si literatura romana. 190.291 de elevi sunt asteptati la ora 09.00 in 4.516 de scoli, pentru sustinerea probei.Accesul elevilor in sali este permis cel mai tarziu cu 30 de minute inainte de inceperea probei, respectiv pana la ora 8.30, in fiecare zi in care se desfasoara probele scrise.


Centrul National pentru Evaluare si Examinare (CNEE) a elaborat 10 variante de subiecte, in conformitate cu programa pentru evaluarea nationala la clasa a VIII-a si cu modelul evaluarilor internationale. Subiectele au un nivel mediu de dificultate si permit rezolvarea in 120 de minute.Citeste mai multe despre "Evaluarea nationala 2012 incepe luni" pe ziare.comClopotel le ureaza tuturor elevilor mult succes si rezultate cat mai bune! Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri