Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Bizonul african cantareste 700 kg. Este imprevizibil si foarte periculos daca este incoltit.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Intrebare la Radio Erevan:
- Eu si colegul meu de munca ne-am certat azi in pauza pe motivul care este cel mai bun dintre conducatorii nostri.
Eu am spus ca Brejnev. Am dreptate?
Liniste. Dupa o vreme:
-Radio Erevan se scuza pentru neasteptata cadere de curent.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Etapele admiterii din vara la liceu

03 Iunie 2003
Admiterea in liceu si in scolile de arte si meserii se va face si anul acesta computerizat. Cei care vor intra in febra examenului de Capacitate si implicit a admiterii trebuie sa parcurga obligatoriu cateva etape.
Profesorii sunt obligati, pana la 7 iunie, sa faca mai multe consfatuiri cu parintii si elevii pentru a le prezenta metodologia de admitere si planul de scolarizare. Incepand cu 8 si pana la 24 iunie, secretariatele scolilor completeaza pe fisele de inscriere codul unitatii de invatamant gimnazial, datele personale ale absolventilor si mediile generale de absolvire.
La 26 iunie, inspectoratele scolare trebuie sa anunte, pe transe de medii de admitere, numarul de absolventi care au promovat examenul de capacitate si ierarhia la nivel judetean, urmand ca secretariatele sa completeze pe fisele de inscriere rezultatele de la Capacitate. Intre 26 iunie si 4 iulie, elevii impreuna cu parintii vor completa fisele de inscriere si vor face si corecturile. Pana la 9 iulie inspectoratele judetene trebuie sa transmita datele catre centrul national de admitere, urmand ca la 10 iulie sa se faca repartizarea computerizata.
Afisarea rezultatelor in fiecare unitate ar trebui sa se faca la 11 iulie, in acelasi timp cu locurile ramase libere in urma primei sesiuni. Cei care nu au fost repartizati in prima sesiune pot completa o noua fisa de inscriere intre 12 si 14 iulie. Cea de-a doua repartizare computerizata va fi pe 17 iulie, iar pe 20 iulie se vor afisa rezultatele finale. Ministerul Educatiei a pregatit si o a doua sesiune de admitere pe locurile ramase libere din iulie, care va avea loc in perioada 15 august - 21 septembrie.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri