Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In afara de Triunghiul Bermudelor mai exista un Triunghi al mortii: Marea Diavolului, situata intre Japonia, insula Guam si partea de nord a Filipinelor, la antipodul Triunghiului Bermudelor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Se intalnesc un orb si un schiop:
-Merge,merge?intreaba orbul.
-Precum vezi!raspunde schiopul.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii vor da Teze Nationale

27 Martie 2007
Incepand de anul acesta, elevii clasei a VII-a vor sustine teze nationale. Notele vor avea o pondere de 25% din media semestriala, durata tezei va fi de 50 de minute, iar evaluarea se va face in scris de alti profesori decat cei ai scolii in care s-a sustinut testarea.

Profesorii care ii vor supraveghea pe elevi vor avea alta specializare, decat cea la care se sustin tezele.

Subiectele vor fi elaborate, in conformitate cu materia studiata la clasa si cu programele scolare, de catre Serviciul National de Evaluare si Examinare si vor avea un nivel mediu de dificultate.

Elevii care vor fi prinsi cu copiute sau cu mijloace de comunicare cu exteriorul vor primi nota 1. Acelasi lucru se va intampla si cu elevii surprinsi copiind in timpul tezelor cu subiect unic sau doar pentru ca incearca sa copieze. Nici profesorii nu scapa de raspunderea disciplinara, daca nu respecta metodologia de organizare si desfasurare a tezelor.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri