Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

William Hanna si Joseph Barber au creat Tom si Jerry in 1939. Cei doi animatori au creat de-a lungul carierei lor 114 episoade Tom si Jerry, episoade cu care au castigat de sapte ori premiul Oscar.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Era odata un urs care si-a luat o masina BMW.Ursul se intalneste cu iepurasu.Iepurasul il intreaba daca poate sa-l plimbe oleaca pe urs cu BMV-ul Ursul il lasa pe iepure.Merge iepurasu cu 200 la ora si il intreaba pe urs:
-Ti-e frica?
-Nu.
Merge cu 300 la ora.
-Ti-e frica?
-Nu.
-Ar trebui ca nu ajung la frane...zise iepurasul.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii nerepartizati in prima etapa mai au 100.000 de locuri

13 Iulie 2004
A doua sesiune a repartizarii computerizate va avea loc la 18 iulie. Inscrierile pentru cei 3.875 de elevi care nu au intrat la nici un liceu sau scoala de arte si meserii au inceput duminica.


Rezultatele admiterii computerizate la licee au fost afisate de vineri pe site-ul www.admitere.edu.ro. 188.867 de candidati au fost admisi, alti 3.875 de candidati ramanand nerepartizati. Dintre cei 188.867 de candidati admisi, 160.293 au ocupat locuri la licee.

BUCURESTENII, NEINSPIRATI. Dintre cei 3.875 de candidati nerepartizati care nu au avut inspiratia de a completa un numar suficient de optiuni, cei mai multi sunt din Bucuresti, respectiv 504, un numar foarte mare de candidati nerepartizati inregistrandu-se si in judetul Hunedoara, adica 330. “In acest judet s-a inregistrat si un candidat care a ramas nerepartizat cu o medie foarte mare – 8,90 – pentru ca a completat numai sase optiuni din cele 350 cate i-au permis fisa de inscriere“, a declarat directorul pentru Informatizare din Ministerul Educatiei, Traian Ionescu.

CALENDARUL REPARTIZARII. Candidatii nerepartizati se pot inscrie incepand de duminica, 11 iulie, pentru a doua sesiune de admitere computerizata ce va avea loc la 18 iulie. Completarea fiselor se poate face pana la 15 iulie, iar afisarea rezultatelor repartizarii va avea loc la 19 iulie. Pentru elevii care au ramas nerepartizati, dar si pentru candidatii care nu au promovat testarea nationala mai sunt disponibile 99.670 de locuri, dintre care aproximativ 65.000 sunt la scolile de arte si meserii.

IASI



Din cauza faptului ca si-au completat prea putine optiuni sau fiindca au optat pentru licee prea bune pentru mediile lor de admitere, 66 de elevi care au participat la prima etapa a admiterii nu au fost repartizati in judetul Iasi. La cea de-a doua etapa a admiterii pot participa, pe de o parte, cei 66 de elevi nerepartizati si, pe de alta parte, 4.811 elevi care au absolvit gimnaziul, dar care nu au participat sau nu au promovat testele nationale. Celor 4.877 de elevi care pot participa la aceasta a doua etapa a admiterii le stau la dispozitie 5.340 de locuri in clasa a IX-a. Dintre acestea, 166 de locuri sunt disponibile in invatamantul liceal.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri