Horoscopul zilei

Rac
(22 Iunie - 22 Iulie)


Este o zi grea pentru tine, te vei simti obosit/a. Trebuie, totusi, sa faci un efort sa ramai conectat/a la ce se intampla in jurul tau.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cei mai lungi colti de elefant african au fost inregistrati in 1903 pe teritoriul actualului stat Congo(Kinchasa), unul avea 3,49 m, celalalt 3,35 m, iar greutatea fiecaruia oscila in jurul a 100 kg. Sursa: Enciclopedia de Biologie - Editura All

› vrei mai mult

Bancul zilei

se cantaresc detinutii de la Auschwitz:
-un kilogram si o suta... urmatorii 25 pe cantar

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii din Bucuresti, campioni la copiat

04 Iulie 2008
Bucurestiul conduce in topul elevilor eliminati la Bacalaureat, la cele patru probe scrise sustinute de absolventii claselor a douasprezecea fiind nu mai putin de 52 de elevi eliminati.

La ultima proba, sustinuta joi, noua candidati din Capitala au fost eliminati pentru ca au incercat sa copieze si au ratat astfel examenul de anul acesta, informeaza Amos News.

Miercuri, la proba E la alegere din aria curriculara corespunzatoare specializarii au fost cele mai multe eliminari - la nivel national s-au inregistrat 60 de tentative de frauda. Cei mai multi eliminati au fost in Bucuresti - 16.

Marti, la proba obligatorie a profilului in Bucuresti au fost eliminati 27 de elevi dintr-un total de 98 la nivel national.

Elevii aveau asupra lor fie telefoane mobile cu ajutorul carora primeau rezolvarile subiectelor, fie fituici.

Sursa: Ziare.com

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri