Horoscopul zilei

Scorpion
(23 Octombrie - 21 Noiembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Elefantul este singurul mamifer care nu poate sa sara.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Erau doi reni. Unul era numai coaste si celalalt era numai coarne. De aceea, pe unul il chema Costel si pe celalalt Cornel

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Elevii decid soarta tezelor unice

04 Decembrie 2006
Introducerea tezelor cu subiect unic se va face tinand cont si de parerea elevilor. Totodata, Ministerul Educatiei vrea sa stie opinia parintilor si a sindicatelor. Reprezentanti ai ministerului de resort au decis ca tezele cu subiect unic sa se introduca in primul semestru al acestui an scolar.

Ulterior, la cererea elevilor si a dascalilor, noua metoda de evaluare a fost amanata pentru cel de-al doilea semestru. “Am fost acuzati ca nu facem publica metodologia. Asa ca proiectul va fi supus dezbaterii, la care vor avea acces copiii, profesorii lor si inspectorii. Vrem ca prin aceasta testare sa stim exact unde ne situam cu pregatirea”, ne-a declarat Dumitru Matei, secretar de stat in Ministerul Educatiei.

Alti oficiali din minister sustin ca tezele cu subiect unic vor deveni, in cel mult doi ani, criteriu pentru admiterea in liceu. Testarile se vor da la limba romana, limba materna si matematica.

Sursa: Libertatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri