Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Mondial se cheltuieste pentru aparare de 7 ori mai mult decat pentru educatie.

› vrei mai mult

Bancul zilei

-Ce a facut capitanul Titnicului inainte sa moara?
-!?
-Gargara

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Doar o singura zi pentru proba orala la Limba si literatura romana

24 August 2004
Masura adoptata de curand de catre Ministerul Educatiei si Cercetarii, care prevede echivalarea probelor de Bacalaureat promovate in sesiunile din 2003 si 2004, a avut ca efect scaderea numarului de candidati inscrisi la examenul din toamna. Ieri, a inceput proba orala de Limba si literatura romana, urmand ca astazi sa se continue doar in cinci dintre cele 18 centre de examinare din Capitala. Pana in prezent, examenele s-au desfasurat normal, fara nici un fel de incident. Desi emotiile tinerilor candidati au fost mari, subiectele de examen nu i-au pus in dificultate. Cei cativa elevi cu care am stat de vorba erau cat se poate de relaxati dupa terminarea probei.

Elevii au fost atentionati inca de la inceput ca, in cazul in care sunt prinsi copiind, vor fi dati afara din examen. Tot pentru a preveni tentatia "inspiratului" pe diverse cai, fetele au fost obligate de examinatori sa-si lege parul. S-a eliminat astfel, posibilitatea utilizarii hands-free-ului, ultimul racnet in materie de copiat.

Cele opt probe de examen se desfasoara intre 23 august si 3 septembrie. Maine si poimaine va avea loc examinarea orala a candidatilor la Limba si literatura moderna. In data de 6 septembrie se vor afisa rezultatele, zi in care se primesc si contestatiile. Abia peste inca trei zile, candidatii vor sti rezultatele finale.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri