Pentru Scoala
Horoscopul zilei
Cultura generala
Singura luna din an in care se intampla sa nu fie luna plina este luna februarie, si asta din cauza faptului ca este o luna scurta, astfel ca la un anumit numar de ani luna februarie nu mai prinde o luna plina. In anul 1865 s-a intamplat acest lucru, dar si in anul 2018.
› vrei mai multBancul zilei
Cum deschid 2 politisti un pachet de biscuiti?
Se aseaza unul la un capat si altul la celalalt si striga
-DESCHIDETI, NU PUTETI SA SCAPATI
Shop Clopotel.ro

Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate |
Cum se completeaza fisa de inscriere la liceu
24 Iunie 2005Reprezentantii Ministerului Educatiei si Cercetarii recomanda elevilor ca impreuna cu dirigintele si parintii sa verifice corectitudinea datelor personale inscrise pe fisa: numele, media claselor V-VIII si notele la Testele Nationale.
Eventualele erori trebuie semnalate imediat conducerii scolii si remediate.
In plus, in momentul in care vor completa optiunile, elevii trebuie sa o faca in ordinea intereselor, preferintelor si aptitudinilor.
Algoritmul de repartizare ordoneaza elevii dupa medii si ii repartizeaza in aceasta ordine pe baza optiunilor exprimate.
Altfel spus, media este cea care primeaza, un elev cu nota mai mica neputand "lua locul" unui elev cu nota mai mare.
Potrivit angajatilor MEC, pentru a spori sansele de reusita, este recomandata completarea unui numar cat mai mare de optiuni.
Un elev trebuit sa tina cont de anumite date in momentul in care va completa optiunile.
Astfel, va trebui sa aiba in vedere consultarea prioritara a informatiilor privind numarul de locuri disponibile, ultima medie de admitere din anii precedenti si rezultatele de la Testele Nationale din acest an.
Dupa introducerea fiselor in baza de date nationala, corectitudinea datelor de pe fisa aflata in sistem trebuie verificata de fiecare elev la scoala de provenienta, prin compararea fisei originale cu fisa de control tiparita de aplicatie.
|
Shop Clopotel.ro
