Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Ziua de azi va fi pentru tine o zi de relaxare. Nimic nu iti va strica echilibrul interior.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Sticla poate fi reciclata la nesfarsit fara sa-si piarda din calitati.

› vrei mai mult

Bancul zilei

4 pesti stau pe mal apoi intra in apa si apoi intra in apa si se ineaca. Cati mai raman?
R:nici unul
Pestii se ineaca?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Cum procedam cu foile de examen

13 Iunie 2005
La probele scrise, fiecare elev va primi o coala tipizata, pe care trebuie sa isi scrie, cu majuscule, numele, initiala tatalui, prenumele si celelalte date de pe coltul care urmeaza sa fie lipit.
Elevul nu trebuie sa isi scrie numele pe foile tipizate in afara rubricii care se sigileaza sau sa faca vreun semn distinctiv care ar permite identificarea lucrarii pentru ca aceasta atrage anularea lucrarii scrise. Din momentul inceperii testului, elevii pot parasi sala numai daca predau lucrarea scrisa si semneaza de predare. Acest lucru este posibil cel mai devreme dupa o ora de la inceperea testului. In cazuri exceptionale, daca un elev se simte rau si solicita parasirea temporara a salii, el va fi insotit de unul dintre profesorii supraveghetori pina la inapoierea in sala de testare.
Ministerul Educatiei si Cercetarii pune la dispozitia elevilor care sustin examene in sesiunea iunie-iulie o linie telefonica directa cu: 021/315.50.99. Elevii, parintii si profesorii pot solicita aici orice informatie legata de modul in care se desfasoara examenele, se arata intr-un comunicat al MEC.
Linia telefonica va functiona zilnic, intre orele 8.30-6.30, pe toata perioada examenelor. Informatii despre examene pot fi solicitate si prin mesaje la adresele de e-mail teste2005@mec.edu.ro, respectiv bac2005@mec.edu.ro.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri