Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

In 1935, un scriitor pe nume Dudley Nichols a refuzat pentru prima oara premiul Oscar acordat pentru filmul The Informer.

› vrei mai mult

Bancul zilei

doi porumbei stateau pe o creanga iar sub ei erau doi politisti.
unu' din porumbei zice : vezi ce e sub copac?
da!
pai ce mai astepti?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Canicula, inamicul liceenilor

27 Iunie 2006
Orice petic de umbra a fost vanat ieri in curtile liceelor, din pricina caldurii sufocante. Circa 100.000 de absolventi de liceu au inceput de ieri examenul de Bac, iar alti 90.000 sunt programati azi, la aceeasi proba, de Romana. Profesorii au fost generosi si au dat multe note mari, dar se estimeaza ca unul din zece candidati au picat sau nu s-au prezentat. Azi, canicula va fi principalul motiv de stres.
Ca niciodata, la Liceul “Leonida” din Capitala candidatii au iesit din salile de examen cu note mari si foarte mari. Primii sositi in curtea scolii, mult inainte de ora 9,00, au fost insa cei care au sustinut proba mai pe seara sau sunt programati astazi. Ei au venit sa vada cat de “rai” sunt profesorii din comisii si cam ce subiecte sunt anul acesta. “Sa nu-mi pice "Enigma Otiliei", "Morometii" si nici "Mesterul Manole" ca nu-mi plac si nici nu am apucat sa ma mai uit pe astea.
Nu vreau nici Blaga, ca e prea greu”, ne-a spus o candidata care are astazi proba, dar a “luat pulsul” inca de ieri. In schimb, Stelica a iesit in uralele colegilor: a stiut la perfectie balada Mesterului Manole, a turuit convingator si astfel a iesit cu un 10,00. O zi cumplita insa pentru cei care au asteptat in curtile liceelor: la umbra au fost 31 de grade si pe fiecare petic de umbra erau grupati parinti, elevi si prieteni.

Sursa Libertatea

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri