Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Ai parte de cateva momente mai incordate din cauza discutiilor cu un coleg/a sau cu un prieten/a. Reusesti totusi sa treci cu rapiditate peste acest incident. Pe seara se anunta musafiri.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pielea de broasca este permeabila la apa, asta inseamna ca poate lasa apa sa intre si sa iasa. Broastele nu beau deseori cu gura, absorb apa prin pielea lor.

› vrei mai mult

Bancul zilei

La masa,mama i se adreseaza copilului:
-Sa mananci si varza,nu numai carne!Si varza este lafel de buna!
-Nu cred,mama.Atunci cainele ar fi mancat toata varza din gradina!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Calendar bacalaureat 2016

05 Octombrie 2015
Prima sesiune a examenului de bacalaureat 2016 va avea loc in perioada iunie - iulie, candidatii putand sa se inscrie in perioada 30 mai - 3 iunie. Cursurile la clasele a XII-a si a XIII-a se vor incheia in 3 iunie 2016.



Examenul de bacalaureat 2016 va incepe in 13 iunie, cu prima proba, cea de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana, sustinuta pana in 15 iunie. Proba de evaluare a competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna va avea loc in perioada 15-17 iunie, urmata in 21-24 iunie de proba de evaluare a competentelor digitale si in 27 iunie - 1 iulie de proba de evaluare a competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala.



Probele scrise vor fi sustinute pe data de 4 iulie la limba si literatura romana si in data de 5 iulie la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului se va sustine pe 6 iulie si examenul de bacalaureat va continua pe 8 iulie cu proba la alegere a profilului si specializarii.



 Rezultatele vor fi afisate in 12 iulie, pana la ora 16.00, iar contestatiile vor fi depuse in aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00. Rezultatele finale vor fi afisate in 16 iulie.



A doua sesiune a examenului de bacalaureat din 2016 va avea loc in perioada august-septembrie, inscrierile fiind programate din 18 pana in 22 iulie.



In perioada 16-17 august va avea loc evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba romana si evaluarea competentelor lingvistice de comunicare orala in limba materna, in 17-19 august - evaluarea competentelor lingvistice intr-o limba de circulatie internationala si in 18-19 august - evaluarea competentelor digitale.



Din 22 august vor incepe probele scrise, prima testare fiind la limba si literatura romana, urmata in 23 august de limba si literatura materna, 24 august - proba obligatorie a profilului si 26 august - proba la alegere a profilului si specializarii. Primele rezultate vor fi afisate in 29 august, pana la ora 16.00, iar contestatiile vor fi depuse intre orele 16.00 si 20.00. in 30-31 august vor fi solutionate contestatiile, iar in 1 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri