Horoscopul zilei

Leu
(23 Iulie - 22 August)


Atmosfera in grupul tau de prieteni e mai relaxanta ca niciodata, iar pe tine nu poate decat sa te bucure aceasta situatie.

› vrei zodia ta

Bancul zilei

Era odata o familie care avea un copil mut.Aceea familie niciodata nu a fost fericita...pana intr-o zi: in aceea zi a spus "tataie".Mare petrecere, bucurie, fericire, pentru ca a vorbit copilul.A doua zi a murit tataie.In urmatoarea saptamana copilul a zis "mamaie".Iarasi petrecere, fericire, bucurie, copilul a vorbit! A doua zi a murit mamaie.Urmatoarea saptamana tatal copilului spune: daca zici "tata" te bat pana te omor! Copilul spune "tata".Toata noaptea tatal copilului a stat treaz, nu cumva sa moara! A doua zi a murit postasul!

› vrei mai mult

Cultura generala

Libelula poate zbura cu viteza de 48km/h.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureat 2020: Ce subiecte au primit elevii la proba obligatorie

25 August 2020

Examenul de Bacalaureat a continuat, astazi, cu proba obligatorie a profilului. Absolventii profilului real au sustinut examenul la matematica, iar absolventii profilului uman au sustinut examenul la istorie. Au participat 22.187 de candidati din cei 28.247 de candidati inscrisi, iar 6.005 candidati nu s-au prezentat.

Bacalaureat 2020

Subiectele si baremele de corectare pentru aceasta proba au fost publicate la ora 15:00, pe site-ul subiecte.edu.ro, de catre Centrul National de Politici si Evaluare in Educatie.

Citeste mai multe despre Bacalaureat 2020: Proba obligatorie


 

Cauta in stiriPropune o stire

home : Scoala : Stiri