Horoscopul zilei

Taur
(21 Aprilie - 21 Mai)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Cei mai mari lilieci din lume sunt kalongii, anvergura aripilor acestora depasind 130 cm.

› vrei mai mult

Bancul zilei

3 politisti stateau si povesteau:
primul: - Bai neavasta-mea e atat de proasta incat inchiriaza filme si noi nici macar nu avem video...
al doilea: - Asta nu e nimic... a mea e atat de proasta incat cumpara dero si noi nici macar nu avem masina de spalat...
al treilea: - Ale voastre nici macar nu se compara cu a mea, a mea e atat de proasta incat si-a cumparat doua baxuri de prezervative pentru vacanta si eu nici macar nu ma duc. :))

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bacalaureat 2006, la capatul emotiilor

10 Iulie 2006
Emotii mari pentru elevii care au sustinut bacalaureatul. Unele licee au afisat inca de duminica seara rezultatele la examen. In Capitala, printre primele licee care au pus capat emotiilor a fost Scoala Comerciala Superioara Nicolae Kretzulescu. Si la Resita, absolventii celor 12 clase au asteptat pana aproape de miezul noptii ca sa afle ce au note au luat. Mai mult de 70% dintre ei au rasuflat usurati, dupa ce au primit vestea cea mare: au trecut cu bine testele. Odata cu lasarea serii, mii de elevi, insotiti de parinti, au luat cu asalt liceele ca sa afle cat mai repede rezultatele examenului de bacalaureat. Dupa cateva ore tensionate de asteptare, au aparut, in sfarsit, si mult ravnitele liste.

Rezultatele de la bacalaureat sunt afisate luni in toate centrele de examen. Elevii nemultumiti de notele obtinute pot depune contestatii. Secretariatele centrelor de examen primesc contestatiiile elevilor numai intre orele 16:00 si 20:00. Potrivit metodologiei stabilite de Ministerul Educatiei, modificarea notei la o proba scrisa se face doar daca se constata o diferenta de cel putin jumatate de punct. In urma rezolvarii contestatiei, nota poate sa creasca dar poate si sa scada. Rezultatele finale se afiseaza vineri, 14 iulie.

Sursa Antena3

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri