Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


E bine sa te porti frumos cu prietenii din grup, chiar daca ei mai gresesc fata de tine. Nu lasa mandria sa iti strice imaginea. Toti stiu ca esti un exemplu de bune maniere cand vine vorba de comportament.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Un hipopotam isi poate deschide gura atat de mult incat ar putea incapea in ea 4 bebelusi.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un hot intra intr-o casa si incepe sa fure ... Dupa o vreme aude:
-Iisus te priveste!!!
Nu baga in seama voce continua sa fure ... Iar aude vocea aceea si nervos se intoarse hotarat sa-i inchida gura vorbaretului.Dupa ce s-a uitat putin prin casa vazu un papagal si la intrebat:
-Tu esti ,ma, Iisus?
-Nu,eu sunt Moise!
-Ce prost si-ar numi papagalul Moise?
-Acelasi prost care si-a numit dobermanul Iisus!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Bac' de toamna

31 August 2006
Peste 20.000 de absolventi de liceu din toata tara au sustinut ieri, in cadrul sesiunii de toamna a bacalaureatului, cea de-a treia proba scrisa - proba obligatorie a profilului - la disciplinele geografie, istorie sau matematica, in functie de profil. In Bucuresti, aproximativ 5000 de elevi au fost repartizati in 22 de centre de examinare.
Ministerul Educatiei si Cercetarii a realizat si pentru aceasta proba cinci variante de subiecte, din care a fost extrasa, in cursul diminetii, varianta cu numarul 5. Prezent la extragere, directorul Directiei de evaluare si examinare din cadrul MEdC, Cristian Mirescu, a precizat ca, pentru disciplina matematica, au fost elaborate patru tipuri de subiecte, fiecare avand cate cinci variante. Directorul Directiei pentru invatamant din cadrul MEdC, Liliana Preoteasa, a afirmat ca la aceasta proba au putut fi folosite instrumente precum echerul, rigla, compasul, raportorul. Baremurile de corectare si subiectele au fost afisate pe site-ul ministerului (www.edu.ro) la ora 13.30. Liliana Preoteasa a mentionat ca diplomele de bacalaureat vor fi eliberate la cel mult zece zile dupa afisarea rezultatelor finale.

Bac'-ul de toamna continua astazi cu proba la alegere din aria curriculara specifica specializarii, proba scrisa sau practica, iar pe 1 septembrie - proba la alegere din celelalte arii curriculare, scris sau practic. Pe 4 septembrie vor fi afisate rezultatele provizorii. In aceeasi zi, intre orele 16.00 si 20.00 pot fi depuse contestatiile In zilele de 5 si 6 septembrie, acestea vor fi reevaluate, iar pe 7 septembrie vor fi afisate rezultatele finale.

Sursa: Ziua

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri