Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Furnicile pot cara de 10 ori propria greutate. Furnicile lucratoare traiesc intre 1-5 ani pe cand regina traieste chiar si 20 de ani.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Bula pleaca in Germania ,dar Strula nu poate ca nu are viza iar Bula il baga pe Strula int-run sac si cand au ajuns la vama Vamesu intr-eaba Bula ce-ai in sac un casetofon Vamesu lu-a o bota si dadu odata in sac si se aude :laq la la la la a doua oara la la la la A TREIA OARA LA LA LA LA ... NU MAI DAAAA.

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Au inceput emotiile admiterii la liceu

05 Mai 2006
De astazi si pana pe 7 mai, elevii de clasa a VIII-a, care doresc sa urmeze un liceu vocational sau cu program bilingv de predare, vor sustine probele de aptitudini sau de limba moderna.
Liceele vocationale pentru care elevii pot candida includ licee cu profil pedagogic, muzical, coregrafic si arta actorului, teologic, sportiv sau militar. Cei care sustin probele de limba moderna pentru clasele bilingve vor avea acces si la clasele cu profil intensiv fara a mai sustine alt test. Elevii vor primi de la scoala de provenienta o fisa de inscriere cu care sa se prezinte la centrul de examinare si o anexa pe care va fi trecuta nota obtinuta. Anexa va ramane in posesia elevului si urmeaza a fi atasata fisei de inscriere in perioada de completare a optiunilor pentru admiterea computerizata.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri