Horoscopul zilei

Varsator
(20 Ianuarie - 18 Februarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Ca o ciudatenie, Brad Pitt, in mai toate filmele sale mananca.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Un crocodil, satul de viata:
-Alo?! fabrica de posete?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Astazi incepe proba orala la limba moderna

28 Iunie 2006
Examenul de Bacalaureat continua, astazi si maine, cu a doua proba orala, cea la o limba si literatura moderna, la alegere. Probele orale incep la ora 9.00, iar examinarea se face de doi profesori din comisie, in prezenta a cel putin trei candidati. Fiecare examinator evalueaza raspunsul candidatului cu note intregi de la 1 la 10. Un candidat se considera promovat daca a obtinut minim nota 5.

Pentru sesiunea iunie-iulie 2006 a Bacalaureatului s-au inscris peste 191.000 de elevi, repartizati in 571 de centre de examen. Sesiunea a inceput, luni, cu proba orala la limba si literatura romana. Dupa proba la limba si literatura moderna urmeaza proba orala la limba si literatura materna, pe 30 iunie si 1 iulie. Examenele scrise incep in 3 iulie, cu proba la limba si literatura romana.

In ziua urmatoare, candidatii vor sustine examenul scris la limba si literatura materna. Proba obligatorie a profilului va avea loc pe 5 iulie, iar in 6 si 7 iulie, absolventii claselor a 12-a vor sustine doua probe la alegere. Afisarea rezultatelor este programata pentru 10 iulie, iar dupa analizarea eventualelor contestatii, urmeaza afisarea rezultatelor finale, pe 14 iulie. Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat va avea loc la sfarsitul lunii august.

Sursa Realitatea TV

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri