Horoscopul zilei

Sagetator
(22 Noiembrie - 20 Decembrie)


Azi vei primi o mustrare din partea parintilor, iar daca te lasi condus de emotii, s-ar putea sa ratezi esentialul. Parintii nu-ti doresc raul, ei sunt doar atenti la detalii si iti doresc tot ce e mai bine pentru tine.

› vrei zodia ta

Cultura generala

Pe globul pamantesc exista nu mai putin de 800 000 de specii de insecte. S-a calculat ca pe un km patrat de pamant se afla 2 miliarde de insecte diferite.

› vrei mai mult

Bancul zilei

care este diferenta dintre o pereche de pantofi barbatesti si o padure? R:in perechea de pantofi intra un singur animal,in padure intra mai multe

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Astazi incepe bacalaureatul "de toamna"

22 August 2005
Cea de-a doua sesiune a examenului de bacalaureat incepe astazi, cu proba orala la limba si literatura romana. Peste 33.000 de absolventi de liceu incearca sa obtina diploma de bacalaureat. Dintre acestia, circa 6.000 sustin examenul de final de liceu in Capitala. Candidatilor inscrisi li se vor recunoaste probele la care au obtinut note de trecere in sesiunile anterioare. Pe 5 septembrie, pana la ora 16, vor fi afisate rezultatele, iar candidatii vor putea depune contestatii in intervalul orar 16-20. In data de 8 septembrie se vor afisa rezultatele finale.

Sursa: Adevarul

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri