Horoscopul zilei

Capricorn
(21 Decembrie - 19 Ianuarie)


Sanatate
Bani
Dragoste

› vrei zodia ta

Cultura generala

Designer-ul Gabrielle "Coco" Chanel a introdus primul ei parfum in 1921. Ea i-a dat numele ei "Chanel No. 5." Dupa cum a explicat, ea a sarit direct la numarul 5 pentru ca asta era numarul ei norocos. Ca mirosul sa aiba succes, l-a introdus pe piata la data de 5 mai. Chanel No. 5 a devenit cel mai bine vandut parfum din lume.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Ce ti-e cu tehnologia asta moderna, zise un calator din compartiment. Am vazut un documentar italian pe Discovery, unde arata ca la sapte dimineata intra cireada de vite pe poarta abatorului, si la sapte seara, ieseau pe poarta containerele cu conserve ...
- Ehei, dar in Japonia, la sase dimineata intra pe poarta camionul cu nisip, iar la ora 13, iese vagonul cu microprocesoarele pe baza de siliciu.
- Vax, zice Bula, uite, in orasul nostru, cam pe la 9 au inceput sa toarne fundatia la fabrica de BERE, iar pe la 10 toti erau beti morti!

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Astãzi are loc proba la matematicã

16 Iunie 2004
Astăzi are loc proba la matematică a testelor naționale. La examen particpă peste 300.000 de absolvenți ai claselor a 8-a, din toată țara. Proba la matematică este considerată de majoritatea elevilor ca fiind cea mai grea pentru că, spun ei, solicită mai multă atenție și mai multă răbdare. Din cauza turului doi al alegerilor locale s-a decis ca afișarea rezultatelor testelor naționale din data de 19 iunie să se realizeze în alte unități de învățământ decât cele în care se organizează secțiile de votare. Eventualele contestații vor fi depuse în aceleași unități școlare stabilite drept centre de afișaj. Reprezentanții ministerului educației mai spun că centrele de afișare au fost selectate în așa fel încât să fie cât mai apropiate de locurile în care absolvenții claselor a VIII-a susțin testele naționale. Potrivit primele rezultate notele obținute la proba de limbă și literatura română sunt foarte bune în comparație cu cele de anul trecut.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri