Horoscopul zilei

Fecioara
(23 August - 21 Septembrie)


Daca ai nevoie de niste bani, nu ezita sa le ceri prietenilor. Acum e momentul sa afli cine iti sare in ajutor!

› vrei zodia ta

Cultura generala

Singura tara din Europa cu o limba unitara - fara dialecte sau minoritati nationale este Islanda.

› vrei mai mult

Bancul zilei

O blonda trece pe langa zebra.Un politist o intreaba:
-Doamna, de ce nu treceti pe zebra?
-Pai nu o doare?

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

Înscrieri pentru Bac

10 Mai 2005
Potrivit metodologiei de organizare și desfășurare a Bacalaureatului din acest an, candidații care doresc să susțină examenul se pot înscrie până pe data de 13 mai.
Pentru Bacalaureat, înscrierea candidaților se face la secretariatele liceelor. Pentru absolvenții din seria curentă, tabelele de înscriere sunt întocmite de profesorii diriginți, în conformitate cu evidențele din licee. Tabelele vor cuprinde opțiunile pentru probele de examen și semnătura elevilor.
Pentru candidații din anii precedenți, înscrierea se face de secretarii liceului din centrul de examen la care este arondat liceul pe care aceștia l-au absolvit.
Candidații care au fost respinși la Bacalaureat, în sesiunile anului 2003 sau ale anului 2004 și care solicită recunoașterea unor probe promovate în aceste sesiuni, vor prezenta la înscriere și o adeverință, eliberată de liceul pe care candidatul l-a absolvit, din care să reiasă rezultatele obținute la examenul de Bacalaureat în sesiunile menționate.
Elevii din clasa a XII-a vor încheia cursurile pe 17 iunie, iar examenele de Bacalaureat vor începe pe 27 iunie, cu proba orală la limba și literatura română.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri