Horoscopul zilei

Balanta
(22 Septembrie - 22 Octombrie)


Din cauza programului incarcat, se poate sa fi neglijat cititul unei carti sau a noutatilor, activitate pe care o faci zilnic. Poti totusi sa recuperezi, daca maine esti mai atent/a.

› vrei zodia ta

Cultura generala

In jurul Soarelui se poate gasi antimaterie. Cu o cantitate de antimaterie echivalenta cu masa unei agrafe de birou se poate disntruge un oras, desi pentru a obtine o asemenea cantitate cercetatorii ar avea nevoie de miliarde de ani folosind tehnologia actuala. O astfel de bomba ar fi mult mai eficienta decat una cu hidrogen.

› vrei mai mult

Bancul zilei

Prima expeditie in cosmos:
Bob, cainele americanilor, Laika, catzeaua rushilor, si Dumitru Prunariu al nostru

Bob primeshte un mesaj : Bob, ai reusit sa lansezi satelitul ?-Ham, Ham!
- Bravo Bob. - Ham!
-Dar descifrarea codului cretin transmis de submarinul ala francez tzi-a mers ?
-Ham, Ham !
- Bravo Bob!
Laika primeshte shi ea un mesaj : Laika, ai reushit sa afli ce misiune avea porcul ala de Bob ?
-Ham, Ham ?
Bravo ! - Ham ! -I-ai strecurat ceva informatii despre asha zisul submarin francez ? - Ham, Ham !
-Dozvidanie Laika ! - Ham, Ham, Ham !
Primeshte si Dumi mesaj de la sol : Ba Dumitre, ai dat ba de mancare la cainii aia ? ...

› vrei mai mult
Evaluare Nationala | Bacalaureat | Subiecte Examen | Forum | Arhiva | Referate

home : Scoala : Stiri

A treia pretestare pentru Bacalaureat

12 Aprilie 2003
Peste 560 de elevi de clasa a XII-a din Capitala vor sustine astazi cea de-a treia pretestare a examenului de bacalaureat, organizata in acest an scolar de Ministerul Educatiei si Cercetarii (MEC). Simularea va avea loc la opt discipline, toate in sistem de grila: "Istoria romanilor", "Geografia Romaniei", "Filosofie", "Psihologie", "Matematica", "Limba franceza", "Economia intreprinderii", "Solicitari si masurari tehnice", informeaza Serviciul National de Evaluare si Examinare (SNEE). Pretestarea va dura trei ore, iar elevii vor avea acces in salile de examen pana cel tarziu la ora 8.30, urmand ca subiectele sa fie deschise si multiplicate incepand cu ora 9,00. Pretestarea se va desfasura in doua centre de examen - la Liceul Teoretic "Tudor Vladimirescu", sector 6, si Grupul Scolar de Constructii Montaj "Mihai Bravu", Dector 3. Pretestarea este organizata in conditii cat mai apropiate de examenul propriu-zis, adica vor fi stabilite comisii de examen formate din profesori ai caror elevi nu participa la simulare, iar corectarea lucrarilor se va realiza pe loc, in prezenta candidatilor.

Cauta in stiri



Propune o stire

home : Scoala : Stiri